Az egészséges, szép bőrért!

Hajhullás kezelése

A haj növekedés-zavarának számtalan oka lehet. A G1 Bőrgyógyászat a hajhullás különböző formáira hatásos kezeléseket kínál. Konzultáljon kezelőorvosával, hogy Önnek melyik a legmegfelelőbb!

Az XL Hair kezelés

A férfias típusú hajhullás egyik fő oka a tesztoszteronból az 5-alfa-reduktáz enzim által létrejövő dihidrotesztoszteron. Gyógyszeres gátlása már régóta megoldott, de az ilyen szerek tablettában való szedésének a viszonylag gyakran kialakuló egyéb mellékhatások szabnak gátat. Éppen ezért a modern hajhullást gátló- és hajnövekedést serkentő szerek ezen enzim lokális gátlását célozzák. Ezen kívül a hajnövekedést serkenti a hajhagyma celluláris mátrix sejtjeinek a serkentése, az oxidatív folyamatok indukálása, a sejtnövekedés és -anyagcsere fokozása is.
Egy új kezelés, az XL Hair mindezeket a célokat hatékonyan éri el. A fejbőrbe injekciókkal bejuttatva a hajhagymák területén fejti ki hatását. Genistein és guercitin hatóanyaga az 5-alfa-reduktázt gátolja. Egyéb hatásai révén a hajhagymában az oxidatív folyamatokat is előnyösen befolyásolja. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a papilla sejtjeinek regenerálódását és szaporodásukat indukálja. A hajnövekedés fiziológiás rendszereit helyreállítja, a működésben levő hajhagymákat serkenti, és reaktiválja az inaktív szőrtüszőket, így fokozza a hajnövekedést. Mindkét nemben jó hatásossággal alkalmazható: a férfiak hajvonalat érintő kopaszodása és a nők diffúz hajritkulása esetén is.

A kezeléseket 8 hétig tartó kúra formájában ajánlott elvégezni.

Az XL Hair kezelés hatásosan kombinálható a regenerációt serkentő saját plazma biostimulációs (PRP) kezeléssel. Erről a Drakula terápia cikkünkben olvashat.

 

A kúra megkezdése előtt részletes hajvizsgálat javasolt, amiről itt olvashat: Hajdiagnosztikai vizsgálatok.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.