Az egészséges, szép bőrért!

Savas hámlasztás

A peeling-ként is ismert hámlasztó kúra a bőr sok felületi problémájára ad hosszan tartó megoldást. Egyszerű, gyors, költséghatékony eljárás a bőrfelszín bársonyossá, fiatalossá tételére, de felszíni ráncok és foltok, sőt aknés és mitesszeres bőr kezelésére is gyakran alkalmazott módszer.
Az igazán hatékony és biztonságos kezeléseket csak kozmetológus szakorvosaink speciális tudása, és az orvosi használatra kifejlesztett ható- és segédanyagok teszik lehetővé.

Ajánljuk a savas hámlasztást

  • egyenetlen arcbőr, tágult pórusok
  • ráncos, öregedő dekoltázs
  • májfolt
  • pattanásos (aknés), mitesszeres bőr
  • ráncos, foltosodó kézhát

esetén.

Gyakran kezelt területek

  • arc,
  • dekoltázs, 
  • kézhát.

Ható- és segédanyagok

A G1 Intézetben kifejezetten orvosi használatra kifejlesztett készítményeket használunk.

Ezek – az AHA gyümölcssavas hámlasztáshoz használt szerek helyett – általában több összetevőből állnak, a savas hatóanyag például több (akár öt) különböző sav megfelelő arányú kombinációja. A bőr előkészítésére, tisztítására, a sav semlegesítésére és az utókezelésre is speciális anyagokat ajánlanak és alkalmaznak orvosaink, igazodva a kezelendő bőrfelülethez és a kezelés céljához egyaránt.

Fontos a sav semlegesítésére használt neutralizáló anyag is, hiszen ez akadályozza meg a túlzott hatást, ami a bőr károsodásával is járhatna. Az általunk leggyakrabban használt szer ennél sokkal többel szolgálja az Ön biztonságát: színváltozással informálja az orvost a sav jelenlétéről. Ezzel megteremti a hatásosság és a biztonság tökéletes egyensúlyát.

A kezelésről

A beavatkozás előtt a kezelni kívánt területeket az orvos gondosan megtisztítja, leöblíti majd megszárítja.

Az ez után felvitt savas gél puha bizsergő érzést okozhat, majd bőrpír jelentkezik. A savas hatóanyag eltávolítása után semlegesítő gélt ken fel. A bőr vastagsága, zsírossága és más tulajdonságai alapján egymás után akár háromszor is szükség lehet a sav és a semlegesítő felvitelére. 

Végül a gél leöblítése következik, majd különleges fényvédő krém felkenése.

A megfelelő utókezelésről az orvos tájékoztatja Önt, és átadja vagy felírja az ehhez szükséges készítményeket. A bőrön az első egy-két napon enyhe hámlás jelentkezhet.
Azt, hogy milyen krémeket, hogyan, milyen gyakra, meddig kell használni, a kezelt bőrfelület, a megoldandó probléma és még több tényező alapján az orvos határozza meg. Szerencsére, speciális készítmények állnak rendelkezésre szinte minden kezelési célhoz.
A kezelés után – és a kezelések között – hidratáló és fényvédő krémeket minden esetben szükséges kenni, naponta többször.
Az első kezelés után előfordulhat, hogy a bőr átmenetileg nem javul, ám a napok múlásával látványosan fog szépülni.

A kezeléseket legalább 5 alkalommal, 1-2 hetente végezzük.

Árlista

Maradt kérdése?

Írja meg az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy jelentkezzen be konzultációra, vizsgálatra tapasztalt bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosaink valamelyikéhez, így szakszerű és egyénre szabott választ kap kérdéseire!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.