Az egészséges, szép bőrért!

Pattanás- és hegkezelés lézerrel

Aknék és hegek eltüntetése lézerrel

Arcbőrünk hibáit még csak eltakarni sem tudjuk, így mindent megpróbálunk, hogy megszabaduljunk tőlük – és a velük járó szorongástól, önbizalomhiánytól.
Nagy kihívás – volt eddig – az akné, a pattanások után visszamaradó csúf hegek eltűntetése. A Fotona TwinLight® forradalmi orvosi lézeres kezelése végre valódi és tartósan hatásos megoldás hozzáértő szakorvosaink kezében. A pontosan beállított orvosi lézer energiája a bőr mélyébe hatol és a megnagyobbodott, gyulladt faggyúmirigyben nyelődik el. Eközben a bőrfelületet sem sérti meg, és megkíméli a környező ép kötőszövetet is. A kezelés után a mirigy egy-két napon belül elhal, a gyulladás megszűnik, az arc újra sima, a bőr ép, hegmentes lesz.

A Fotona TwinLight® technológiával megelőzhető a hegek kialakulása, de a már meglévők is eltűntethetőek.

Többszörös megoldás

Hatás akár másnapra
A kezelés hatására már egy-két nap alatt kisimul az arcbőr.

Hegesedés megelőzése
A megfelelően kezelt akné nem hagy heget.

Soha nem késő
A sokkal korábbi aknés gyulladások csúnya emlékei („molyrágta arc”) is megszüntethetők.

Kívül-belül hatásos
Félre félszegség! Sima bőrrel az ismerkedés is sima ügy.

Az akne és „szövődményei”

Az akne általában serdülőkorban jelentkezik több tényező – hormonális változások, veleszületett hajlam és környezeti ártalmak – hatására. Értelemszerűen azokon a területeken alakul ki, ahol sok a faggyúmirigy, tehát az arcon, a nyakon, a háton, a vállon és a mellkason. A probléma azonban nem kizárólag a tinédzsereket érinti, számos felnőttnél is előfordul. Nőknél például a menstruációs ciklus fázisaiban, illetve egyes fogamzásgátlók szedésénél nagy eséllyel kialakulhat az akne.

Akne, pattanás, mitesszer, vagy komedó?

Tegyünk rendet a fogalmak között!
Az akne gyakori bőrbetegség, szinte mindenki tapasztalta már saját magán (főleg kamaszként) – csak valószínűleg nem így nevezte, hanem így: pattanás. Pedig a kettő nem ugyanaz: az akne maga a bőrbetegség, a pattanás pedig a tünet, amit okoz. Ráadásul nem az egyetlen!

Az akne akkor jön létre, ha a szőrtüszők faggyúmirigyeinek kivezető nyílása különböző okok miatt eltömődik – és legtöbbször be is gyullad.

Minden szőrtüszőbe faggyúmirigy nyílik. A faggyú normál esetben a bőr felszínére jut és védőbevonatot képez, azonban fokozott termelődése a faggyúmirigy kivezető csatornájának eltömődéséhez vezet. Ugyanezt okozhatja az elhalt hámréteg felhalmozódása és a bőr irritációja is, vagy e három tényező kombinációja.

Ha a váladék ki tud ürülni, de felhalmozódik, elszíneződik és közelebb kerül a bőr felszínéhez, nyitott komedó azaz mitesszer képződik.

Ha „dugó” képződik, a szokásosan termelt váladék felgyülemlik, a szőrtüsző fala kidomborodik, kialakul a zárt komedó. Ha az elzáródott szőrtüszők begyulladnak és/vagy felülfertőződnek, fehér közepű, piros foltok alakulnak ki, ezeket nevezzük úgy, hogy pattanás. A szőrtüszőben kialakuló elzáródás és gyulladás vezet a bőr mélyén meghúzódó gennyes göbök, ciszták kialakulásához. Utóbbiak nyomán maradhatnak a legnagyobb eséllyel az arcbőrt elcsúfító hegek.

A bőr fő rétegei

Egészséges szőrtüsző

1. Nyitott komedó (mitesszer)

2. Zárt komedó (pattanás)

3. Gyulladt göb (pattanás)

4. Gennyes pattanás

Az akne „szövődményei”

Aknés hegek

Az akne gyakran nem gyógyul nyom nélkül, csúnya hegek maradhatnak utána („molyrágta arc”). Hegesedést leginkább abban az esetben okozhat, ha gyakran vakargatjuk, piszkáljuk, „kinyomjuk” a pattanást.

Pszichés problémák

Bár az akne nem számít súlyos megbetegedésnek, jelentős érzelmi stresszt, komoly önértékelési zavarokat okozhat, akár pszichés válsághoz is vezethet. Megnehezíti a közösségbe való beilleszkedést, párkapcsolat kialakítását.
Ráadásul, a visszamaradó aknés hegek az átmeneti pattanásosság elmúltával is terhelik a pszichét. Marad velük a szorongás, az önbizalomhiány, akár pszichés zavarokat alakíthatnak ki.

TwinLight® arckezelés − Jó tudni

A beavatkozás időtartama: 2 x 30−40 perc.

Elviselhetősége: a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.

Felépülés: a kezelés után ágynyugalom nem szük­sé­ges.

TILOS: a kezelendő felületet a kezelés előtti és utáni 3 héten át szoláriumozni, napoztatni, továbbá a kezelést megelőző 72 órán át bármilyen krémmel bekenni.

Az akne lézeres kezelése: teljeskörű megoldás!

Az akne és a visszamaradó hegek hatékony eltüntetéséért folytatott harcban mérföldkő az egyedülálló TwinLight® kezelés. A kéféle lézersugár alkalmazásával többszörös hatást ér el, így sokkal hatékonyabb az eddigi módszereknél.

1. Megszünteti az akut aknés gócokat

Az Nd:YAG lézer a bőrfelület megsértése nélkül hajszálpontos célzással a megfelelő mélységbe hatol, hogy a megnagyobbodott, gyulladt faggyúmirigyben nyelődjön el. Az eredmény: a mirigy egy-két napon belül elhal, a gyulladás megszűnik.

2. Megelőzi a hegek kialakulását

A kötőszövetet alkotó kollagénrostok újratermelődését is stimulálja a lézer, megelőzve így az aknés hegek kialakulását. Mindezt mellékhatások és fájdalom nélkül!

3. Eltünteti az aknés hegeket vagy jelentősen javít megjelenésükön!

Fotona®

A lézer kezeléseket a legújabb generációjú orvosi lézerkészülékkel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég fejlesztett ki.

Fotona SP Dynamis

A kezelés igazán forradalmi hatása a már kialalult aknés hegek („molyrágta arc”) eltüntetésében vagy jelentős javításában mutatkozik. Az akné szövődménye, amely apró bemélyedésekkel elcsúfítva egyenetlenné teszi az arcbőrt, komoly pszichés gondokat is okoz „viselőjének”.

Az Er:YAG lézer a heges, egyenetlen felszínt simává alakítja oly módon, hogy a felhámba mindössze néhány mikron mélységig behatolva stimulálja az ott lévő kollagénrostokat, így mintegy „újraépíti” az érintett bőrterületeket. Ellentétben a kémiai hámlasztással és a bőrcsiszolással (dermabrázió), a lézersugár behatolási mélységét mikron pontossággal be tudjuk állítani. A lézer kíméletesen és fájdalommentesen elpárologtatja a heges bőrfelület néhány mikronnyi felületét, feltárva így az alatta lévő egészséges sejtréteget. Ahogyan az első lépésnél, úgy itt is: mellékhatások és fájdalom nélkül, gyorsan, biztonságosan és hatásosan!

Akné TwinLight® kezelése

előtte:

Akné TwinLight® kezelés előtt

utána:

Akné TwinLight® kezelés után

Aknés hegek TwinLight® kezelése

előtte:

Aknés hegek TwinLight® kezelés előtt

utána:

Aknés hegek TwinLight® kezelés után

Orvosi lézer előzetes vizsgálat és konzultáció

Az Ön biztonsága és nyugal­ma érde­kében szak­orvosi kon­zul­tá­ció előzi meg az első keze­lést. Ennek során meg­be­szélik az Ön igén­yeit (és esetleges pana­szait), majd az orvos meg­vizs­gálja a keze­lendő bőrfelületeket. Ezek alap­ján felál­lítja a keze­lési javas­latot, és tájé­koz­tatja Önt a lehe­tő­sé­gek­ről és a rész­le­tek­ről, amit közö­sen át­be­szél­nek és vég­le­ge­sí­tenek. Kérdezzen bát­ran, min­denre fog választ kapni! Önnek ez után már csak a keze­lés(ek)ek idő­pont­ját kell egyez­tetnie. Így már a(z első) kezelésre tel­jes nyu­ga­lom­mal érkezhet majd, tudni fogja: nincs miért aggódnia.

Árak, kedvezmények

Árjegyzék – kattintson!

Regisztráljon, visszahívjuk!

Regisztráció esetén...

  • Ön nem köteleződik el semmire.
  • Munkatársunk meg fogja keresni Önt, hogy válaszoljon minden kérdésére.

Regisztrálhat telefonon vagy emailben.

Munkatársunk várja hívását:
+36 30 454−4403

Ha megírja telefonszámát is, visszahívjuk.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van?

Telefonáljon!
Felkészült munkatársunktól mindenre választ kap.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tegye fel nyugodtan kérdéseit, vagy kérjen visszahívást!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.