Az egészséges, szép bőrért!

Tetoválás lézeres eltávolítása

Tatoo eltűntetése végre hatékonyan, kíméletesen, biztonságosan!
Tetoválás készítése hatalmas divat napjainkban, sokakat díszít a bőrbe rajzolt ábra, smink.
A mélyen bevitt festék azonban végleges, egész életükben ott lesz. A rajzolatok nem követik a legújabb divatokat, viszont testükkel együtt változnak – hízással, fogyással – rendszerint hátrányukra.

Van biztonságos megoldásunk azoknak, akik e „viselettől” megszabadulnának akár elcsúnyult, kínossá vált vagy csak megunták. 
A G1 Intézetben a lézeres tetoválás eltávolítást kozmetológus szakorvos végzi.

Tetoválás eltávolításLézeres eljárás: biztonságos és hatékony

A megunt tetoválások eltávolítására – napjaink technikai vívmányainak köszönhetően – a leghatékonyabb és egyben legkíméletesebb mód a Q kapcsolt lézeres eljárás lett. Míg eddig csak olyan módszerek álltak rendelkezésre, melyek kiterjedt hegesedést okoztak a bőrön, az általunk alkalmazott eljárás a legritkább esetben okoz, legfeljebb enyhe hegesedést. 

A speciális lézerrel közvetlenül a bőrbe került festékanyagot kezeljük. Az feldarabolódik, így a bőr immunsejtjei számára hozzáférhetővé válik, amelyek részben elszállítják onnan, illetve a bőrből fokozatosan kilökődik. Az így eltűntetett tetoválás helyén legtöbbször halvány folt marad. A bőr később, fokozatosan nyeri vissza eredeti pigmentációját.

Testtájak

A tetoválással jeleket, üzeneteket, művészeti alkotásokat festetünk a bőrünkbe, a legváltozatosabb testtájakra. A kozmetikai céllal készített tetoválások helye sokkal szűkebb ennél: a szemöldök, a szemhéj, az ajak kontúrja. A lézer veszélyes a szemre – ezért a kezelés alatt a páciens is védőszemüveget visel. A test bármely részén biztonsággal elvégezzük az eltávolító kezelést, de a szemhéjon nem vállaljuk – nem kockáztatjuk páciensünk szeme világát.

A kezelés

Az ábra teljes eltűntetéséhez kezelés-sorozatot végzünk, ez alatt a tetoválás fokozatosan halványodik. 

A lézer fényt alkalmanként állítjuk be az elért eredményhez, a szervezet saját immunrendszerének működéséhez: az első kezelések során a felszíni rétegekben bontja szét a festékanyagot, majd egyre mélyebb rétegek felé haladunk. Végül csupán halvány folt marad, mely fokozatosan pigmentálódik vissza a környező bőrrel egyező színűvé.

Egy kezelés 10-30 percig tart általában, és 3-4 hetente javasoljuk elvégezni.
A kezelés lefolyása, a bőr reakciói, viselkedése és a fájdalom igen változó, mert igen sok mindentől függ.
Ilyenek például a tetoválás mérete, sűrűsége, minősége; a bőr típusa – ezzel a testtáj is, amin dolgozunk –, színe. 
A művelet általában enyhe fájdalommal jár, szükség esetén helyi érzéstelenítést is alkalmazunk.
A kezelt területen 8-10 napig tartó gyulladás léphet fel, a terület lehámlik, esetleg hegesedik, apró sebek is kialakulhatnak.
A G1 Intézetben Ön biztonságban van: kozmetológus szakorvos tervezi és végzi a teljes eljárást. 

Hány alkalom?

Ez is függ az ábra nagyságától, a tetováláskor bevitt festékanyag minőségétől, mennyiségétől, mélységétől.
Ideális esetben 5-8, ritkán ennél több kezelés – negyed vagy akár fél év – szükséges a teljes eltűntetéshez. (Aki nem szeretne a nyáron tetkója rejtegetésével bajlódni a strandon vagy esküvőjén, érdemes télen hozzánk fordulnia.)

Javallat

A kezelés előtt és után kerülni javasoljuk a napozást és a szoláriumozást legalább két hétig!
Emiatt jóval kényelmesebb (is) tél körül belefogni, bár az eljárás egész évben végezhető.

Árak

A festék a bőrben mélyen van, ettől bonyolult a tetoválás eltüntetése, ezért van szükség a modern, speciális lézerre.
Intézetünkben kozmetológus szakorvos végzi a kezelést, ami bármilyen probléma, nem várt bőrreakció esetén az azonnali, legszakszerűbb kezelés biztonságát adja. Ez azonban a G1 Bőrgyógyászaton nem luxus.

Árainkat elsősorban a kezelt felület nagysága határozza meg, a méret növekedésével azonban egyre inkább kedvezményes az ár.

Árlista: Lézeres tetoválás eltávolítás

Maradt kérdése?

Írja meg az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy jelentkezzen be vizsgálatra tapasztalt bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosaink valamelyikéhez, így szakszerű és egyénre szabott választ kap kérdéseire!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.