Az egészséges, szép bőrért!

Esztétikai bőrgyógyászati kezelések

Ismerje meg az intézetünkben alkalmazott főbb esztétikai, kozmetológiai eljárásokat rövid összefoglalónkból! A hatóanyagokról, a kezelések, kúrák menetéről, hatásairól részleteket az adott kezelést bemutató cikkben talál.

Botulinum kezelés az arcon

A kezelés megszűnteti az arcon kialakult ráncokat az arcizmok működésének gátlása révén. Az izmok beidegzését ugyanis kiiktatja a bejuttatott Clostridium botulinum A toxin.
A kozmetológiában három fő régióban alkalmazzuk: a szemkörnyéken, a glabellán és a homlokon. Izzadásgátlás céllal a hónaljban és a tenyérben.

Izzadás gátlás – hónalj kezelés

A Clostridium botulinum A toxin a fokozott hónalji izzadást is képes gátolni. A kezelés során beadva a verejtékmirigyek aktivitását csökkenti, akár 11 hónapig is.

Drakula terápia

Látványosan kisimul, feszessé, fiatalossá válik az öregedéstől száraz, petyhüdt bőr, eltűnnek a ráncok a drakula terápia hatására.

A világon elérhető egyik legmodernebb esztétikai eljárás a vámpír terápia (vagy saját szérum biostimulációs kezelés – prp terápia).
Nem tartalmaz a szervezettől idegen anyagokat, ezért allergiás reakciót nem vált ki.

Mini Drakula terápia

Kisebb területen végzett kezelésekre kedvezőbb árat alakítottunk ki. Ezt az új, alacsonyabb költségű szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akiknek csak a szeme vagy a szája körül vagy a dekoltázsában vagy a kézfejein vannak kezelendő tünetei. 

Ráncfeltöltés

A ráncfeltöltés (filling) kezelésekkel az arcon kialakult mély ráncok, barázdák eltűntethetők. Ugyanezzel a módszerrel lehet az arc egyes részeinek – például az ajaknak – a kontúrját is kiemelni.
A kezelés hatása – a felhasznált töltőanyag fajtájától függően – fél-egy évig fennmarad.  

Ajakfeltöltés – kontúrozás

Az ajakfeltöltés segítségével a száj körüli sugárirányú ráncok csökkenthetők első sorban. Kérés esetén a száj volumenének növelése is megoldható, de nem feltétlen velejárója a száj korrektúrájának.

Az ajakfeltöltés segítségével a száj körüli sugárirányú ráncok csökkenthetők első sorban. Kérés esetén a száj volumenének növelése is megoldható, de nem feltétlen velejárója a száj korrektúrájának. 

Dermaroller kezelés

Helyi érzéstelenítés (érzéstelenítő krém) felvitele után fél órával alkalmazott, saját-kollagén indukciós kezelés. A kezelés során a bőrfelszínen egy hengert vezetünk megfelelő technikával végig, amelynek felszínén 192 db, 1.5mm hosszú, nemesacél tű helyezkedik el 8 sorban. A tűszúrások hatására olyan biológiai aktivátorok termelődnek, amelyek elősegítik a bőr megfiatalodását.

A kezeléssel párhuzamosan – a páciens bőrtípusától és bőrállapotától függően egyénileg megválasztva - egyéb hatóanyagot is alkalmazhatunk pl. hyaluronsav, ill. kollagén koncentrátum, amely a spontán kollagén képződésen túl további tónusnövekedést, ránccsökkentést lehet elérni.

A kezelés után fellépő bőrpirosság, ami nagyban hasonlít a napégést követően fellépő bőrpírra, 2-3 napon belül megszűnik. A kezelés eredménye 2-3 hónappal a beavatkozást követően lesz látható. Jelentős javulás 1-3 kezelés után várható. A kezelések között 8-10 hét szünet szükséges. A bőrt a kezelést követő hetekben min. 20 faktorú napvédő krémmel védeni kell fokozott pigemntképződés ellen; napozás és szolárium nem ajánlott.

Minden páciensnek saját dermarollere van, amelyet az első kezelés előtt kell megvenni.

Tetoválás lézeres eltávolítása

A jelenleg leghatékonyabb, mégis legkíméletesebb eljárással köz­vet­lenül a tetoválás festékanyagát daraboljuk fel speciális lézer se­gít­sé­gével. Így a bőr immusejtjei hozzáférnek és elszállítják onnan, végső soron kilökődik a bőrből. A tetoválás helyén legtöbbször csak hal­vány folt marad. A bőr fokozatosan nyeri vissza eredeti pig­men­tá­ci­óját.
A megfelelő eredmény eléréséhez általában 5-8 kezelésre van szükség.

Mezoterápia

A Mezoterápia során különböző hatóanyagokat -növekedési faktorokat, peptideket, ill. szövetazonos hialuronsavat- juttatunk alapos tisztítás, érzéstelenítése, fertőtlenítése után a bőrbe mikro injekciózás technikával, amely a terület nagyságától függően 20 – 30 percet vesz igénybe. Következtében feszesedik a bőr, a sejtek anyagcseréje gyorsul, puhábbá, teltebbé, hamvasabbá válik. A mezoterápia mélyen hidratálja a bőrt, melynek köszönhetően a ráncokat kisimítja, ezen kívül antioxidáns hatása leköti a szabadgyököket, lassítva az öregedési folyamatokat. Eredményesen kezelhetőek egyes zavaró pigmentációs problémák (májfolt, szeplők) is.

A mezoterápia lehetőségei a következők.

Arc-, nyak-, dekoltázs kezelés

A mezoterápia mélyen hidratálja a kezelt területen a bőrt, a ráncokat kisimítja, lassítja az öregedési folyamatokat. Eredményesen kezelhetőek az érintett bőrterületen kialakult egyes pigmentációs problémák (májfolt, szeplők) is.

Haj és fejbőr kezelése

Fejbőr táplálása, hidratálása – a kezelés elősegíti a fejbőr normál működésének visszaállítását a zsírsavak termelődésének aktiválásával, melyek táplálják a fejbőrt, védik a hajhagymákat körülvevő szöveteket a kiszáradás ellen. Csökken a hajhullás mértéke, a haj erősebb, fényesebb, dúsabb és gyorsabban növekszik.

Testkezelések

Zsírbontás - megszünteti a lefogyhatatlan zsírpárnákat a zsírsejtek méretének csökkentésével. A hatóanyagok egy része a zsírsejtek membránját feloldja, majd egy másik összetevő vízben oldékonnyá alakítja át, így természetes úton (széklettel, vizelettel) tudnak távozni a szervezetből. Javul a mikro- és nyirokkeringés, ezzel segítve a lebontott zsírsavak távozását. A bőr egyenletesebbé, rugalmasabbá válik.

Cellulit / narancsbőr kezelés - egyenletesebb, rugalmasabb bőrfelszínt érhetünk el, a behúzódások, kiboltosulások elsimulnak.

Stria- és hegkezelés - feszesíti a szöveteket (kollagén és elasztin termelés fokozása). Összehúzza a striákat és a hegeket, csökkenti a pirosas-lilás elszíneződést.

Vizsgálat, tanácsadás

Nem tudja, hogy melyek az önnek legmegfelelőbb kezelések?

A kiválasztásukhoz jelentkezzen be vizsgálatra tapasztalt bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosaink valamelyikéhez, így szakszerű és egyénre szabott választ kap kérdéseire!
Kérésére komplett arcelemzés segít eldönteni, hogy bőre miként szépíthető meg – a természetes vonások megőrzése mellett.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.