Az egészséges, szép bőrért!

Bőrfiatalítás felsőfokon

Ki ne szeretné, ha bőre ismét fiatalosságot tükrözne, eltűnnének a ráncok, pigmentfoltok?
A bőr fiatalítására ma már számos lehetőség áll a korszerű bőrgyógyászat kezében. Ezek révén a bőr felületének öregedéssel megjelenő elváltozásait és a mélyebb bőrrétegek károsodásait tudjuk visszafordítani vagy jelentős részben csökkenteni.
A G1 Intézetben a bőrfiatalítás minden fortélya rendelkezésre áll!

Természetesen az alkalmazandó módszer nagy mértékben függ a kezelendő bőr állapotától, károsodottságának fokától és az elérni kívánt reális céltól. 

A bőrfelszín változásainak kezelésére kitűnő módszer az IPL kezelés. A bőr felszínét nem sérti meg, a felső rétegeken áthatolva azonban mélyebb rétegekben is kifejti hatását.
Segítségével a bőr felületének pigment eltérései, értágulatai kitűnően kezelhetők.
A mélyebb rétegekben első sorban a kötőszöveti rostok regenerálása a cél. Az IPL kezelés a kollagén és elasztikus rostokra is kitűnő regeneráló hatást fejt ki.

A peeling kezelés az IPL kezeléssel kitűnően kombinálható a bőrfelszín egyenetlenségeinek megszűntetésére.

A Kollagén indukciós terápia másik kitűnő módszere a dermaroller kezelés. Hatására elsimulnak a hegek, eltűnnek a tágult pórusok, rugalmassá, feszessé válik a bőr. 

A Drakula terápia szintén a bőr fiatalítását éri el. Kéthavonta végzett kezelésekkel a bőr fiatalossá válik, csökkennek a ráncok.

További fiatalító és szépítő eljárásaink: Esztétikai bőrgyógyászat, kozmetológia

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.